065/80-57-845 stankovicgradnjasd@gmail.com

Često postavljena pitanja

Dobrodošli na stranicu "FAQ" za našu firmu koja se bavi izradom i ugradnjom aluminijumskih gelendera, aluminijumskih ograda, aluminijumskih kapija i drugih proizvoda od aluminijuma

Naručivanje i ugradnja aluminijumskih proizvoda može biti velika investicija za klijente i zahteva pažljivo razmatranje pre donošenja odluka. Ovde ćemo odgovoriti na neka od najčešćih pitanja koja dobijamo da bismo vam pomogli u procesu.

Možete li napraviti prilagođene proizvode prema mojim zahtevima?
Da, svakako možemo. Naš tim stručnjaka za proizvodnju aluminijuma i inženjera radiće sa vama kako bi razumeli vaše potrebe i kreirali prilagođeni dizajn koji ispunjava vaše specifikacije.

Koliko košta izrada i ugradnja aluminijumskih proizvoda?
Cena varira u zavisnosti od specifikacija proizvoda. Pripremićemo detaljan cenovnik, uzimajući u obzir sve vaše zahteve i specifikacije, kako biste bili u potpunosti obavešteni o troškovima pre nego što donesete odluku.

Kako se održavaju proizvodi od aluminijuma?
Proizvodi od aluminijuma zahtevaju minimalno održavanje. Preporučujemo da ih operete čistom vodom i mekom krpom da biste uklonili prljavštinu ili naslage. Takođe se preporučuje redovno podmazivanje pokretnih delova.

Koliko dugo traje proces proizvodnje i sklapanja aluminijumskih proizvoda?
Vreme proizvodnje i montaže varira u zavisnosti od složenosti dizajna i količine proizvoda. Naši stručnjaci će vam dati detaljnu procenu vremena nakon što dobiju sve informacije o zahtevima i specifikacijama.

Kako mogu da naručim aluminijumske proizvode od vaše kompanije?
Možete nas kontaktirati telefonom, e-poštom ili putem kontakt forme na našoj veb stranici. Naš tim će vam pomoći oko procesa naručivanja, kreiranja prilagođenog dizajna i dogovora o datumu ugradnje.

Koja je garancija na vaše proizvode?
Sva naša roba ima garanciju od godinu dana od dana sklapanja. Garancija pokriva nedostatke u materijalu ili izradi.

Mogu li sam da postavim aluminijumske ograde, ograde i kapije?
Preporučujemo da montažu izvedu naši profesionalni timovi kako bi se osigurala sigurnost i kvalitet gotovog proizvoda. Pored toga, naši proizvodi dolaze sa garancijom, a neadekvatna ugradnja može uticati na njegovo stanje.

Koje su prednosti aluminijumskih proizvoda u poređenju sa drugim materijalima kao što su čelik ili drvo?
Aluminijumski proizvodi imaju nekoliko prednosti u poređenju sa drugim materijalima. Aluminijum je lak i izdržljiv materijal koji je otporan na koroziju, što ga čini idealnim za spoljnu upotrebu. Takođe je izuzetno prilagodljiv, omogućavajući pravljenje različitih oblika i dizajna. Osim toga, aluminijumski proizvodi zahtevaju minimalno održavanje i mogu trajati dugo vremena.

Da li nudite mogućnost prilagođenih boja ili finiša za aluminijumske proizvode?
Da, nudimo mogućnost prilagođenih boja i finiša za naše aluminijumske proizvode. Možemo vam pomoći da izaberete željenu boju ili teksturu kako biste postigli željeni izgled i estetiku za vaše proizvode.

Kako se vaši proizvodi ponašaju u različitim vremenskim uslovima, uključujući izloženost suncu, kiši i snegu?
Naši aluminijumski proizvodi su dizajnirani da izdrže različite vremenske uslove. Aluminijum je otporan na koroziju, što znači da se neće oštetiti od izloženosti kiši ili snegu. Takođe je otporan na UV zračenje, čime se osigurava da boje ostaju postojane i da se proizvodi ne izblede pod suncem.

Koja je vaša politika povrata i zamene proizvoda u slučaju da kupac nije zadovoljan?
Naša politika povrata i zamene proizvoda osigurava da su naši kupci zadovoljni. Ako naiđete na bilo kakve nedostatke u našim proizvodima ili niste zadovoljni kvalitetom, kontaktirajte nas, i mi ćemo raditi sa vama kako bismo rešili problem putem zamene ili povrata novca.

Imate li sertifikate ili akreditacije koje potvrđuju kvalitet i bezbednost vaših proizvoda?
Da, naši proizvodi ispunjavaju sve relevantne standarde i često su sertifikovani kako bi se potvrdila njihova kvaliteta i bezbednost. Možemo vam pružiti informacije o ovim sertifikacijama po zahtevu.

Ako imate bilo kakvih drugih pitanja ili nedoumica, kontaktirajte nas. Naš tim će rado odgovoriti na sva vaša pitanja.