065/80-57-845 stankovicgradnjasd@gmail.com

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na stranicu "Uslovi korišćenja" za našu firmu koja se bavi izradom i ugradnjom aluminijumskih gelendera, aluminijumskih ograda, aluminijumskih kapija i drugih proizvoda od aluminijuma

Korišćenjem ove veb stranice, slažete se sa sledećim uslovima korišćenja:

Sadržaj ove veb stranice je zaštićen autorskim pravima. Svi tekstovi, fotografije, ilustracije i drugi materijali su vlasništvo naše firme ili trećih lica sa kojima sarađujemo. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela ovog materijala je zabranjeno.

Informacije na ovoj veb stranici su isključivo informativnog karaktera i ne predstavljaju ponudu naših usluga ili proizvoda. Za detaljne informacije o našim proizvodima i uslugama, molimo da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila.

Usluga montaže i instalacije naših proizvoda je dostupna samo na teritoriji naše zemlje, osim ako se ne dogovorimo drugačije.

Naša firma se ne smatra odgovornom za eventualne štete ili gubitke koji mogu nastati usled korišćenja ove veb stranice, ili zbog nepravilnog korišćenja naših proizvoda.

Korišćenje ove veb stranice podrazumeva da se slažete sa našom Politikom privatnosti, koja detaljno opisuje način na koji prikupljamo, koristimo i štitimo Vaše lične podatke.

Mi zadržavamo pravo da u svakom trenutku promenimo uslove korišćenja ove veb stranice bez prethodne najave.

Hvala Vam na pažnji, i ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte.